extensii de gene Xtreme lashes

Extensii de gene Xtreme Lashes pentru o privire intensă, strălucitoare, cu adevărat frumoasă!

#Extensii gene colorate

Promotie luna decembrie  

Extensii colorate pentru sezonul de sarbatori doar 100 RON

0_0_0_0_501_163_csupload_50692120 xl-22 xl7

Xtreme Lashes, liderul mondial in extensii de gene acum si la Mirrors.

150 ron extensii de gene 1D

200ron extensii de gene 2D

250ron extensii de gene 3D.

Produsele, tehnicile de cea mai înaltă calitate, cercetate şi dezvoltate în America de Xtreme Lashes, fac ca rezultatul extensiilor de gene semi-permanente să dea încredere în sine oricărei femei. Efect natural sau extravagant, design personalizat, extensii de gene fir cu fir rezistente…cu Xtreme Lashes orice este posibil! Încearcă-le şi Tu!
Stiliştii care au obţinut diploma Xtreme Lashes sunt profesionişti instruiţi la cel mai înalt nivel, pentru a-ţi oferi servicii de cea mai bună calitate. Acest lucru fiind garantat de sistemul de diplome Xtreme Lashes şi menţinut prin perfecţionare continuă.
Aplicarea de extensii de gene Xtreme Lashes este unică. Funcţionând cu Sistemul de Minimalizare a Iritaţiei, la baza căruia este Adezivul Flex Fusion. Acest adeziv a fost testat şi dezvoltat pe persoane alergice, pentru a oferi o siguranţă cât mai mare.
Genele Xtreme Lashes conferă un aspect natural în totalitate. Dar, dacă doreşti, poţi avea un set de gene extravagant cu ajutorul genelor colorate şi a cristalelor Swarovski.
Tehnica Xtreme Lashes aplică între 160-260 de gene/ochi, în funcţie de desimea genelor naturale. Cu tehnici speciale, acest număr poate ajunge la 440 gene/ochi.
Xtreme Lashes oferă un design personalizat al ochilor în funcţie de personalitate şi forma feţei. De asemenea, micile imperfecţiuni ale ochilor pot fi corectate cu ajutorul styling-ului corespunzător.
Xtreme Lashes oferă o gamă variată de produse de îngrijire, întreţinere şi machiaj, special concepute pentru a prelungi viaţa genelor Xtreme Lashes.
MIRRORS BEAUTY SALON
Ciobanu Cristina Ionela
0720-382-072

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *