Hidrafacial tratament hidradermabraziunea

  • -

Hidrafacial tratament hidradermabraziunea

Category:Blog

             Este un tratament care combina simultan exfolierea, si extractia microdermabraziunii cu curatarea, hidratarea si protectia oferita de seruri ce contin antioxidanti, vitamine,acid hialuronic, rezultand o pielea mai curata si mai frumoasa,fara iritatii inestetice post-tratament. In plus, Hidrafacial este un bun tratament pentru reducerea liniilor fine, a ridurilor, a porilor mariti si congestionati, a petelor pigmentare si a petelor de varsta.

‘’Am avut privilegiu de a benefiacia de o sedinta cu minunatul aparat Hidrafacial. Sentimentul pe care-l ai in cele 90 de minunte este unul pe care greu pot sa-l descriu in cuvinte. Ambianta,minunata muzica care acompaniaza tratamentul si prezenta doamnei doctor Cristina Bejan iti dau sentimentul unui rasfat rafinat , m-am simtit ca un copil care a aterizat in lumea basmelor si nu stie ce i se intampla. A fost atat de bine si de minunat totul incat nu-mi mai venea sa plec. Cu siguranta voi mai merge la acest minunat salon pentru o noua sedinta de rasfat. Toata admiratia mea pentru aceste persoane care au grija de noi si care ne fac zilele mai frumoase . Va multumesc !’’ ne scrie una dintre clientele salonului.

vezi pret

             Aparatul de Hidrafacial-hidradermabraziune este un dispozitiv relativ nou, care își propune să obțină rezultate similare cu microdermabraziunea și cu laser exfolierea, dar fără leziuni ale pielii frecvent asociate cu astfel de tratamente. De exemplu, în timp ce lasere lucreaza prin distrugerea țintită a celulelor pielii si stimularea proceselor de reparare ale organismului, tratamentele cu aparate HidraFacial urmăresc obținerea unor rezultate superioare, prin exfoliere delicată, pe bază de lichid si vacuum bland. Mai mult, tratamentul are scopul de a infuza pielea cu ingrediente puternice, pentru a îmbunătăți starea de sănătate a pielii pe termen lung.

            Hidrafacial-hidradermabraziunea este conceput mai ales pentru a curata pielea, oferindu-i in acelasi timp o strălucire radiantă prin combinarea peelingurilor usoare cu acizi de fructe si oxigen hiperbaric. În unele privințe, este similar cu microdermabraziune. Cu toate acestea, în timp ce microdermabraziunea utilizează cristale sau varfuri de diamant pentru a freca pielea,fiind usor agresiva si putind cauza iritatii minore post tratament, Hidrafacial-hidradermabraziunea se bazeaza pe curatarea pielii cu soluții speciale adaptate nevoilor fiecarui ten si cu ajutorul unor capete de silicon ce folosesc tehnologia vortex care îndepărtează în mod eficient murdăria și particulele la impact.

            Pentru a intelege cum functioneaza acest tratament, este esențial să realizăm că procesul are mai multe etape distincte, fiecare având propriul său scop, unic.

            Prima etapa a tratamentului consta in aplicarea unui peeling enzimatic-manual care elimina primul strat de celule moarte. A doua etapa consta in aplicarea unui peeling chimic usor, cu ph 4.5 care pregateste tenul pentru actiunea serurilor. In functie de gradul de incarcare al tenului se poate aplica si o masca dezincrustanta.

            Urmeaza etapa de Curățare și Exfoliere cu aparatul Hidrafacial care elimina toate celulele moarte de la suprafața pielii prin exfolierea pe bază de seruri specifice, principalelecomponente active fiind acizii din fructe, acidul salicilic si acidul Kojic. În plus, beneficiul acestei etape inițiale este si îndepărtarea sebumului, care poate bloca penetrarea ingredientelor de îngrijire a pielii din etapele urmatoare.

            A doua etapa foloseste o solutie de neutralizare pe baza de ape florale si care are rolul de a extrage toate punctele negre si care poate dura mai mult sau mai putin in functie de incarcarea pielii.

            A treia etapa consta in aplicarea solutiei de antioxidanti, vitamine si acid hialuronic.

            Toate aceste etape executate cu aparatul hidrafacial combina suctiunea blanda si un circuit inchis prin care serurile intra in contact cu tegumentul si sunt imediat aspirate efectuand in acelasi timp si un masaj de drenaj limfatic datorita vacuumului.

            Ultima etapa este aplicarea de coctailuri specifice din gama MesoHyal sau Arcadya sub oxigen hiperbaric. Tenul fiind in aceasta etapa foarte curat va absorbi sub actiune oxigenului hiperbaric mult mai rapid si eficient ingredientele active.

            Solutiile folosite in tratamentul Hidrafacial oferit de Mirrors Beauty Salon sunt preparate din produse organice de la firma Elemental pe baza unor retete originale gandite de Dr Cristina Bejan si esteticiana salonului, Irina.

            Este un tratament care efectuat cu 2-3 zile inaintea unui eveniment va poate oferi un ten stralucitor si hidradat iar ca tratament de intretinere este indicat de a se efectua odata la 2-3 saptamani,

Va asteptam cu drag sa-l incercati la Mirrors Beauty Salon.