JustFit

preturi si promotii – o sedinta gratuita de incercare, fara obligatii

PASUL CĂTRE FRUMUSEŢE ŞI CĂTRE SĂNĂTATE

ems training

Mirrors iti propune sa alegi antrenamentele prin electrostimulare musculara cu tehnologia JustFit, noua generatie de aparate tip XBody.

Uita de firele care iti limitau miscarile cu XBody. JustFit vine cu tehnologia wireless. Într-o lume în care timpul devine tot mai preţios, JustFit este un ajutor extrem de important pentru sănătate, supleţe şi un aspect fizic armonios. Este cea mai nouă şi cea mai sigură cale de a obţine rezultate rapide. 4 şedinţe a câte 20 de minute sunt suficiente pentru ca rezultatele să se vadă şi să vă doriţi mai mult. Poti consuma intre 500-700 calorii intr-o sedinta de 20 min, echivalentul a doua ore de sala clasica.1 kg de grasime are 7000 de calorii, deci pentru a scapa de 1 kg de grasime (adica 2 masuri la haine) ai nevoie de 10 sedinte.

Daca nu iti place sa faci exercitii, poti petrece cele 20-30 min pe bicicleta sau pe banda in ritmul tau, sub supravegherea unui antrenor calificat. Si in acelasi timp muschii tai se vor antrena datorita tehnologiei de electrostimulare musculara.

mirrors just fit1

Dacă îndrăgeşti deja Salonul Mirrors, dacă te-ai simţit bine aici si ai obţinut rezultate, ai un motiv in plus sa il vizitezi, deoarece pe lângă remodelare şi medicina estetică, îţi oferim acum şi şansa de a-ţi  întări şi lucra musculatura cu ajutorul acestei tehnologii de ultimă oră.

Iată câteva dintre beneficiile  pe care ţi le aduce JustFit

– Accelerează procesul de eliminare a grăsimilor

– Măreşte masa musculară

– Diminuează durerile de spate

– Echilibrează sistemul muscular

– Corectează, în timp, postura corporală

– Contribuie la recuperarea fermităţii abdomenului după 9 luni de sarcină

– În combinaţie cu procedurile clasice de remodelare corporală, elimină eficient si rapid celulita

– Combate osteoporoza

Salonul Mirrors, recunoscut ca o oază de relaxare şi de eleganţă, aduce încă o dată pe piaţă un concept nou, reunind în acelaşi loc servicii diverse şi complexe pentru o minte sanatoasa intr-un corp sanatos . Nu va trebui decât să urci un etaj pentru a trece de la remodelare şi masaj la fitness. Frumusete, relaxare si stare de bine, all inclusive in aceasi locatie.


ABONAMENTE JUST FIT

1 sedinta (20 min.)  – 50 lei

3 sedinte (20 min.) – 135 lei

4 sedinte (20 min.)  – 180 lei

6 sedinte (20 min.) – 270 lei

8 sedinte (20 min.)  – 360 lei

10 sedinte (20 min.)  – 450 lei

JUST FIT NELIMITAT

1 luna nelimitat – 500 lei

2 luni nelimitat – 950 lei

3 luni nelimitat – 1.350 lei

PRETURI FITNESS

1 ședință 30 min – 30 lei 

1 ședință 60 min – 50 lei

JUST FIT ADDICTION

  • 1 sedinta  JustFit 20 min + 1TRX  + 1 masaj 30 min – 120 lei
  • 4 sedinte JustFit 20 min  + 4 TRX + 4 masaj 30 min – 480 lei
  • 8 sedinte JustFit 20 min  + 8 TRX + 8 masaj 30 min – 800 lei

*Valabilitatea abonamentelor este de o luna de zile. In cazul in care doriti sa prelungiti durata abonamentului pentru inca o luna, veti mai achita suma de 100 lei in plus.