Lifting cu fire PDO

Lifting cu fire PDO de suspensie  – polydioxanonă

Este metodă nouă de remodelare facială și corectare a ptozei țesuturilor moi, cu ajutorul firelor biodegradabile, resorbabile, din PDO.

Cum ar fi daca peste week-end am putea sterge complet aspectul obosit si imbatranit al chipului, pentru a incepe saptamana mai tinere cu cativa ani? Chirurgia estetica ne permite acum acest lux prin intermediul acestui lifting  cu fire PDO de suspensie, interventie denumita, sugestiv, lifting facial de week-end.

pdo1

Aceasta tehnica este solutia ideala pentru persoanele care doresc sa obtina un aspect mai tanar al chipului, fara a se supune insa chinurilor interventiei clasice.

Avantaje lifting cu fire PDO bioabsorbabile

  • Efect imediat și cumulativ
  • Biocompatibilitate tisulara 100%
  • Compatibilitate cu alte proceduri
  • Persistența rezultatului până la 1,5- 2 ani
  • Reversibilitatea procedurii (pacienții pot repeta procedura)
  • Lipsa riscului de infiltrație, reacție alergică

Firele nu provoacă disconfort, nu sunt vizibile din exterior, iar pentru o piele subțire ele se introduc mai profund. La 180-240 zile de la procedură firele biodegradează complet, descompunându-se în apă și bioxid de carbon (compatibilitate tisulară 100%). În zona respectivă va rămâne o ușoară fibrozare, adică va avea loc stimularea de țesut conjunctiv propriu cu rol de carcasă (susținere) timp de 18-24 luni.

pdo3

lifting cu fire PDO – insertie fire

Pacientii care beneficiaza de lifting cu fire PDO de suspensie sunt atat femei cat si barbati cu o piele cu tonus bun, dar care doresc o imbunatatirea a aspectului usor lasat al fetei la nivelul obrajilor, sprancenelor, mandibulei sau gatului..

Procedura are la baza un mecanism simplu: medicul introduce un fir subtire care va crea un efect imediat de lifting si de sustinere a pielii. In timp firele se vor resorbi si fibroza va determina un proces natural de regenerare a pielii, de stimulare a secretiei de colagen si elastina.

pdo7

lifing cu fire PDO rezulate

 

Gama largă de ace și fire de diferite diametre și dimensiuni, oferă medicului alegerea corectă pentru efectuarea procedurii în funcție de țesutul pacientului. Există fire simple (numite și mono), cu dințișori (sau micro-incizii), răsucite, cu aur și varianta de fire ”multi” (20 micro-fire răsucite în mănunchi). Firele se aleg în funcție de zona tratată, vârstă, gradul de ptoză al țesuturilor etc.

              

Recomandări lifting cu fire PDO

  • Modelarea conturului facial
  • Corectarea ridurilor din zone delicate cum ar fi: periorbitală, periorală, gât, decolteu
  • Corectarea laxității cutanate a brațului, abdomenului, coapsei, sânilor, genunchilor
  • Liftingul fesier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *