Laser Vita Control cu acid hialuronic

Vrei să ai un ten perfect intr-un timp scurt ?

Timpul este un lux in ziua de azi, si de cele mai multe ori iti este imposibil sa petreci zeci de ore la salonul de cosmetica pentru a obtine rezultatele dorite!

laser-vita

Solutia este Laser Vitacontrol, tehnologie germana de ultima generatie ce combina eficienta garantata si siguranta pentru rezultate rapide si impresionante! Acest aparat laser revoluționar funcționează simplu si eficient, stimuland formarea de ATP si colagen , intensificand respiratia celulara si metabolismul. Ca să înțelegi cum funcționează acest laser și de ce este atât de eficient, trebuie să știi că secretul constă în optimizareea alinierii retelei celulare ( adica substantele nutritive vor fi preluate rapid si eficient, iar cele toxice vor fi eliminate ). Astfel acidul hialuronic va fi rapid introdus in piele fara injectii, doar prin laser, penetrarea fiind de 12 mm cu o intensitate de de 2000 mw/4,5 cm²

Cu această metodă ai nevoie doar de 20 minute ce echivalează 50 de ore de tratamente cosmetice conventionale pe baza de acid hialuronic, urmand ca tratamentul sa lucreze activ inca 24 de ore de la aplicare. Acest lucru explica rapiditatea obtinerii rezultatelor dorite.

Laser-ul Vitacontrol este perfect indiferent de varsta, neavand efecte adverse, fiind recomandat tuturor tipurilor de ten, chiar si persoanelor alergice (singura contraindicatie este pentru persoanele insarcinate sau care alapteaza, in acest sens neexistand studii clinice) si este recomandat un tratament de minim 4 sedinte consecutive(1 sedinta pe saptamana). Se recomanda ulterior o sedinta pe luna pentru mentinerea rezultatelor obtinute.

laser vita control

laser vita control inainte si dupa tratament

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *