Terapia Vampir -PRP

Plasma Rich Platelet ( plasma imbogatita cu trombocite) – Terapia Vampir sau Terapia Dracula

PLASMOLIFTING    vezi pret

Este o tehnică de reîntinerire a tegumentului , utilizând mecanismele proprii de regenerare ale organismului. La bază acestei tehnici stau factorii de creștere (peste 60) pe care îi avem depozitați, în structuri pre-formate, în sângele periferic și în trombocitele adulte periferice. Ea presupune recoltarea și concentrarea factorilor de creștere din sânge și reintroducerea acestora în țesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulara și de sinteza de neo colagen pe termen lung. Inițial, Terapia Vampir a fost folosita în ortopedie, în refacerea tendoanelor și a oaselor după fracturi, apoi în stomatologie în regenerarea gingivala, în chirurgia plastica pentru cicatrizarea arsurilor.

prp

Tratamentul cu sânge propriu/Terapia Vampir este azi tot mai mult folosit în întreaga lume cu scopul de a reîntineri pielea. După recoltarea unei cantități de sânge periferic, din acesta se obțin cantități suficiente de plasmă îmbogățita în factori de creștere și trombocite(plachete), care vor fi injectate după tehnicile medicinei estetice în zonele în care dorim să obținem rejuvenare. Siguranța utilizării metodei pe termen scurt şi lung este foarte bună, folosindu-se o metodă pe care natura însăşi a brevetat-o şi o utilizează de când există viaţă.

Indicaţiile tratamentului PRP/Terapia Vampir

  • Reîntinerirea facială cu remodelarea ovalului feţei
  • Ştergerea ridurilor
  • Reîntinerirea pielii de pe corp, decolteu, dosul mâinilor, gât, etc.
  • Regenerarea părului cu condiţia existenţei unui număr de foliculi piloşi
  • Terapia vergeturilor

Cum se efectuează Terapia Vampir?

Se recoltează o cantitate mica de sânge într-o eprubeta sterila, se procesează prin metode speciale rapid pentru a selecta plasma cu trombocite, celule ce conțin factorii de creștere și reparare. Aceștia se eliberează în mod natural în orice tentativa a organismului de a repara o leziune.

Plasma bogata în trombocite se va injecta în piele, cu ajutorul unui ac fin.

prp7

terapia Vampir metoda

Tehnica se efectuează sub crema anestezica. Toate aceste etape de recoltare și preparare se efectuează rapid, în prezenta pacientului, pentru ca acesta sa aibă siguranța ca se administrează propriul sânge.

prp4

Terapia Vampir alopecie

 

Care sunt beneficiile acestui tratament si cand se observa rezultatele?

Semnele imbatranirii (ridurile fine si profunde, santurile nasolabiale, petele pigmentare, porii dilatati, pielea uscata, incretita si laxa) se atenueaza treptat, sedinţele fiind efectuate la interval de 1 luna pana la obtinerea rezultatelor dorite. Terapia este folosita cu rezultate vizibile si pentru atenuarea cicatricilor post acnee, in combinatie cu alte tratamente, cum ar fi cel impotriva caderii difuze a parului, pentru accelerarea procesului de refacere a pielii dupa un peeling laser sau chimic.

Metoda Plasmolifting/terapia Vampir care se efectuează la Mirrors Beauty are un preț accesibil pentru piața romanească și rezultate similare tehnicilor similare dar mult mai scumpe.

prp10

terapia vampir inainte si dupa

 

Exista contraindicații, riscuri?

Riscul de fenomene imunologice este complet absent, avand in vedere ca produsul propriu organismului este perfect biocompatibil. Exista riscul de a face mici hematoame (vanatai) la locul de injectare, care dispar in cateva zile, iar dupa injectare poate sa apara un usor proces inflamator local.

Persoana trebuie sa aiba o stare de sanatate buna, sa nu fie in episod febril, sa nu aiba tulburari de coagulare, afectiuni de colagen. Aceleasi contraindicatii sunt valabile pentru orice alta interventie estetica minim invaziva.

 

terapia vampir

Terapia vampir decolteu