Biorezonanta magnetica

Tehnica de investigatie cu aparatul de biorezonanta a dovedit a avea un impact extraordinar in prevenirea la timp a problemelor de sanatate. Fie ca este vorba de dereglarea nivelului normal al vitaminelor, fie ca ca este vorba de existenta unu deficit sau a unui surplus de minerale in corp, dereglari ale hormonilor sau enzime, cu aceasta tehnica putem identifica la timp ceea ce trebuie corectat in corpul nostru. Tratamentul prin biorezonanţa pleacă de la principiul că organismul uman este ca un câmp de energie,  emite şi absoarbe vibraţii electromagnetice.

biorezonanta

Datorită acestui fenomen de emisie şi recepţie de vibraţii electromagnetice, se poate determina starea energetică a organismului (diagnosticarea), se pot testa medicamente şi se face tratamentul propriu zis.

Tot biorezonanta ne face o evaluarea generala a functiei fiecarui organ sau sistem in parte oferindu-ne sfaturi in privinta viitorului tratament de mentinere a sanatatii sau de corectare a diverselor probleme intalnite. Nu este un panaceu universal, este un instrument care folosit cu pricepere ne ajuta sa stabilim un prediagnostic, o evaluare generala. In cazul depistarii unor probleme mai grave de sanatate, pacientul va fi directionat catre investigatii clasice pentru a confirma sau infirma suspiciunile asupra unei boli. Important pentru noi este sa intelegem ca acest sistem de investigatie masoara semnalele pe care corpul nostru le transmite in legatura cu diversele disfunctii aparute.

Semnalele electromagnetice emise de corpul nostru reprezinta o stare specifica a corpului si aceste semnale sunt diferite in functie de circumstantele in care corpul uman se afla , sanatate, stare preclinica de boala sau boala manifestata. Daca putem sa determinam aceste  unde electromagnetice specifice putem sa determinam si statusul vital in care se gaseste corpul uman. Pornind de la acest principiu acest dispozitiv de biorezonanta colecteaza semnale electromagnetice ale corpului pentru a analiza starea de sanatate in comparatie cu datele oferite de computer.

biorezonanta2

biorezonanta display

Se recomanda cel putin odata pe an o astfel de investigatie daca nu de doua ori pe an. NU SUNT efecte negative ale investigatiei cu biorezonanta. Biorezonata NU necesita prelevare de tesut, substanta de contract, intepatura sau alte elemente de discomfort.

Rezultatele cele mai bune se observă în afecţiuni reumatismale (spondiloză, coxartroză, gosartroză), alergie (dermatite alergice, rinită alergică, urticarie), endocrine (hipotiroidie, hipertiroidie) infecţii localizate (sinuzite, otite, anexite, cistite), pulmonare (bronşite, BPOC), insomnii.

Fac excepţie de la tratament pacienţii cu stimulator cardiac, femeile însărcinate şi copiii sub 7 ani. Tratamentul prin biorezonanţa nu exclude alte metode de tratament şi reprezintă o alternativă la pacienţii alergici la medicamente sau la cei la care alte metode nu au dat rezultate favorabile.