Masaj psiho-energo-somatic

Dorim sa introducem pe piaţă un concept terapeutic nou, holistic, care preia şi adaptează procedee din tehnici precum  Healing Touch, Polarity Therapy, Therapeutic Touch, Miofascial sau Craniosacral Therapy, Bioenergoterapia fără însă a se revendica strict dintr-una anume.

În spatele corpului fizic se află un altul, energetic, care, dacă este perturbat, ajunge să îi provoace primului diverse afecţiuni, culminând cu bolile grave prea bine cunoscute. La rândul lor, blocajele energetice sunt în mare măsură determinate sau influenţate de anumite emoţii care nu fost bine gestionate şi care pot degenera în adevărate traume, ce, somatizând, se transferă memoriei celulare, spre a dăuna într-un final întregii fiinţe, la o multitudine de niveluri.psiho-energo

În cadrul Mirrors Beauty Salon,  suntem interesaţi şi de sănătatea clienţilor noştri, fără de care frumuseţea îşi pierde mult din valoare sau însemnătate. Care este, foarte pe scurt, conţinutul procesului terapeutic pe care vi-l propunem? Pe de-o parte, masajul psiho-energo-somatic tratează  corpul subtil, prin echilibrare energetică,masaj bioenergetic, lucrul cu chakrele (centrii energetici) şi cu câmpurile generate de acestea şi eliminarea blocajelor aferente. Pe de alta,  se ocupă  de eliminarea emoţiilor negative, acţionând asupra anumitor puncte din corp ce le stochează şi care provoacă senzaţii dureroase. Intervenţia fizică  fină, dar profundă, prin atingeri şi mişcări specifice inuitiv aplecate completează terapia energetică, eliberând efectele stresului, ale depresiei, anxietăţii sau chiar ale anumitor boli ale organelor interne. În fine, procesul de vindecare, de refacere sau doar de revigoare este completat de intervenţia verbală a specialistului, care are şi formaţie de psiholog şi va purta  un dialog benefic, relaxant şi  încurajator cu persoana de care se ocupă, putându-se transforma, ulterior, într-o altă formă de terapie pentru cine doreşte.

psiho-energo2

Principiile care stau la baza acestui gen de masaj sunt constituite de centrarea în inima spirituală sau în suflet şi respectiv de iubire şi empatie. Considerăm că orice gen de masaj reprezintă şi o formă de transmitere a unei energii, iar în cazul masajului psiho-energo-somatic ne concentrăm asupra încărcării energiei cu intenţii şi sentimente pozitive,  liniştitoare, vindecătoare după cum vom fi inspiraţi de Sinele nostru superior. Efectele, testate, sunt uluitoare, nu aveţi decât să vă încredinţaţi personal de aceasta.

Preţul promoţional al unei asemenea şedinţe de masaj sau terapie este de doar 70 de lei, iar un abonament de 10 şedinţe va costa doar 600 de lei: Ore de desfăşurare: 18-21, de luni până vineri şi 14-17 sămbătă.