Pret marire buze


PRET MARIRE BUZE (riduri)


GAMA  MESOESTETICA, PRINCESS, REGENYAL IDEEA

 0,5 ml/375  ron      1ml /700 ron


 Regenyal Super Idea /Bioexpander sau Princess Volume

1ml /800 ron


GAMA TEOSYAL, NEAUVIA

 0,5 ml /500 ron    1 ml/900 ron


Tratament cearcane PureSense Redensity II 1ml  – 1000 ron


Tratament volumizare faciala (pometi) cu Teosyal Ultimate sau Neuvia Stimulate1ml  1200 ron


Tratament riduri si volumetrie faciala cu gama de lux Teosyal RHA incepand cu – 1ml 1400 ron


Fillerele cu acid hialuronic sunt cele mai folosite substante de umplere atat pentru marirerea buzelor cat si pentru stergerea ridurilor profunde sau pentru remodelajul volumetric al fetei. Acidul hialuronic este un component fiziologic al tegumentului si structurilor corpului nostru, fiind tolerat fara reactii de respingere.

Buzele pline si conturate au fost intotdeauna asociate cu tineretea si senzualitatea.

Marirea buzelor cu acid hialuronic ramane una dintre cele mai solicitate proceduri estetice nechirurgicale in prezent in toata lumea.

Daca va doriti un zambet cat mai atragator, Mirrors Beauty si Dr. Cristina Bejan va ofera solutia unui tratament injectabil cu acid hialuronic pentru marirea buzelor, conferind un aspect natural, volum global, contur definit.

Tratamentul se efectueaza cu anestezie locala injectabila, dureaza 30-40 minute iar cantitatea de acid hialuronic folosita depinde de volumul dorit.

Efectul obtinut dureaza in medie 6-9-12 luni, in functie de metabolismul fiecarui pacient si de fillerul folosit. Daca se doreste o noua injectare dupa aceasta perioada, aceasta va fi cantitativ mai mica decat la prima injectare. Daca dupa aceasta perioada pacientul nu mai doreste o noua corectie, buzele revin la forma initiala, fara alte efecte secundare pe termen lung.

Imediat post-injectare poate apare un edem (umflatura) si/sau echimoza (vanataie). Acestea se daoreaza injectiei, nu este obligatoriu sa apara si ele dispar in 2-3 zile post tratament. Pacientul poate reveni la activitatile lui zilnice imediat dupa procedeu.In primele 24 ore trebuie evitate exercitiile fizice obositoare, bauturile alcoolice si expunerile la soare.

mai multe informatii