terapia vampir

Un tratament modern de reintinerire cu propriul tau sange, fara riscuri si fara complicatii. Cine nu ar dori sa poata sa dea timpul inapoi? Mecanismul de recăpătare a sănătăţii şi tinereţii se gaseste în corpul nostru şi el poate fi declanşat oricand.

prp

TERAPIA VAMPIR  (PRP)

Terapia vampir 1 eprubeta doar injectare – 300 ron

Terapia vampir 2 eprubete doar injectare – 400 ron

Terapia Vampir injectare + microneedling 1 eprubeta, aprox 4 ml plasma + 5 ml cocktail Mesohyal* – 350 ron

*Aceasta varianta se aplica si in cazul tratamentului caderii parului si pentru combinarea cu lipoliza chimica pentru barbia dubla.

1 eprubeta plasma injectare + tratament de rejuvenare laser Aton – 450 ron

2 eprubete plasma + 5 ml Mesohyal, injectare + microneedling. – 550 ron

*Tratamentul cu 1 kit PRP (5 ml plasma) este suficient pentru tratamentul fetei, iar cel cu 2 kituri PRP este suficient pentru fata si gat.

Daca se doreste si tratamentul decolteului sau a altor zone (maini, coapse) se adauga 150 ron pentru fiecare eprubeta de plasma in plus.

Daca in loc de microneedling se doreste tratament laser de rejuvenare se adauga 50 ron.

Tratamentul PRP cu plasmă proprie îmbogățită cu trombocite cunoscut sub denumirea de “Terapia Vampir” consta in recoltarea factorilor de creștere trombocitari din propriul sânge și reintroducerea lor  în țesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară și de sinteză de colagen. Rezultatul se vede prin disparitia ridurilor fine, a cicatricilor post-acnee, a cearcanelor si imbutatatirea fermitatii tenului, avand efect de lifting facial.

O metoda noua de tratament cu plasma proprie este IPRF sau injectable plasma rich fibrin (plasma imbogatita in fibrina). Diferenta fata de metoda clasica consta in faptul ca nu se foloste anticoagulant in eprubetele speciale, parametri de centrifugare sunt diferiti, plasma obtinuta este mult mai concentrata dar in cantitate mai mica, aproximativ 1,5 ml pe eprubeta de sange recoltat si va trebuii injectata in max 15 minute de la recoltare.

Avantajele acestei metode noi:

100% naturala, deoarece nu are anticoagulant, concentratie crescuta de factori de crestere, factori trombocitari si fibrina (fermitate mai mare a tesutului in zone de injectare , capacitate crescuta de umplere a ridurilor si vindecare mai rapida).

Se poate folosi si pentru remodelarea buzelor asigurand o volumizare naturala si hidratare pentru minim 3-4 saptamani si stimuland procesul de regenerare al tesutului labial. Dezavantajul major consta in recoltarea unei cantitati mai mare de sange, de regula 3-4 epubete, fara afectarea pretului fata de procedura clasica.

In ce consta procedura?

  • se aplica crema anestezica
  • Se recoltează 1- 2 eprubete de sange
  • Se procesează la centrifuga pentru a selecta plasma cu trombocite (celule ce conțin factorii de creștere și reparare),
    Se introduce in zona dorita prin injectare directa si/sau prin microneedling .
  • Rezultatele sunt vizibile la o saptamana de la prima sedinta. Se recomanda efectuarea unei serii de 3 sedinte la interval de 2-3 saptamani pentru efecte durabile si ulterior o sedinta/an pentru intretinere.